Bulder Verksted

Landsdekkende verkstedskjede for kjøretøy og anleggsmaskiner

Med omlag 120 ansatte fordelt på 11 moderne verksteder fra Tana i nord til Agder i sør, er BULDER Verksted en effektiv leverandør for bedrifter og private.  Flinke fagfolk med lang erfaring er klare til å hjelpe deg med vedlikehold, service, deler og reparasjoner.

BULDER Verksted er totalleverandør av verksteds-tjenester til privatbiler, bobiler, lastebiler og anleggsmaskiner.

God service, høy kvalitet og rask levering

Vi vet at stopp og ventetid raskt kan bety store merkostnader. God service, kvalitet og rask levering er derfor en klar betingelse både for oss og våre kunder. Vi ekspederer og sender bestilte varer til alle deler av Norge.

At vi også lagerfører og selger et bredt spekter av ettermarkedsdeler til maskiner, gjør oss til en foretrukket samarbeidspartner for både store og små aktører innen maskin- og anleggsbransjen.


Bulder Verksted – Vi holder hjulene i gang!

Nettbutikk

Vår nettbutikk fokuserer på kvalitet og riktig produktspekter. Effektiv ordrebehandling, pakking og forsendelse er et absolutt krav. Vår nettbutikk gir deg tilgang til alle våre kvalitets produkter døgnet rundt 7 dager i uken.

Delelager

Vi har et stort utvalg produkter i vårt delelager til alle typer kjøretøy og maskiner som Kato, Atlas og Eddie.

At vi også lagerfører og selger et bredt spekter av ettermarkedsdeler til maskiner, gjør oss til en foretrukket samarbeidspartner for både store og små aktører innen maskin- og anleggsbransjen.

Bulder Verksted

Vi holder hjulene i gang.

Bulder Verksted utfører reparasjoner, vedlikehold, EU-kontroll, sertifisering, levering av deler, service og teknisk rådgivning til små og store markedsaktører. Våre teknikere og mekanikere har solid produktkunnskap og lang erfaring. Ta kontakt med oss neste gang du står fast eller trenger hjelp.

Ring oss for rask hjelp og informasjon

Nettbutikk åpen 24/7

Rask ekspedisjon og forsendelse

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personvernpreferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi tilbyr.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.