Bulder Verksted vokser seg sterk og inviterer ansatte med på eiersiden

Bulder Verksted vokser seg sterk og inviterer ansatte med på eiersiden 2560 1707 Bulder Verksted

Det er nå snart 5 år siden Tertnes Holding AS kjøpte ut staten ved Mesta AS og overtok som eneeier av Bulder Verksted AS.

Tertnes Holding AS er glad for og stolt over at 5 år med hardt arbeid har gitt en god utvikling og at Bulder Verksted fra og med 2019 vil få en solid og lønnsom drift.

Bulder Verksted er en av de store privateide verkstedskjedene spredd over hele Norge med 11 ulike lokasjoner. Kjeden har mange dyktige medarbeidere, gode lokasjoner, markedet er stort og kjeden har derfor et godt grunnlag for å styrke seg enda mer i tiden som kommer.

For ytterligere å sette fart på veksten, vil de ulike lokasjonene bli omgjort til egne aksjeselskaper og de ansatte blir invitert til å være medeiere i sin egen lokale arbeidsplass.

«På bakgrunn av utviklingen og den innsatsen som har vært gjort av de ansatte i denne perioden, åpner vi opp for at ansatte skal få kunne delta aktivt selskapets fremtid, kunne påvirke og videreutvikle og kunne ta del i den gevinsten man er med på å skape gjennom å være medeier i egen arbeidsplass», sier styreleder Jan Olav Jørgensen.

«Vi ønsker enda flere dyktige kolleger og medeiere velkommen som har den rette innstillingen til å gjøre arbeidsdagen inspirerende og givende, og som ønsker å skape resultater for seg selv og andre.»

Bulder Verksted Mosjøen og Bulder Verksted Sarpsborg er allerede etablert. Det vil komme flere nye selskaper våren 2020, og i løpet av neste år er målet at alle avdelinger er omgjort til AS’er.

Bulder Verksted er et merkeuavhengig verksted for alle typer tunge kjøretøyer, anleggsutstyr som gravemaskiner hjullastere, dumpere, asfaltutstyr og selvsagt personbiler, bobiler, servicebiler mv. Verkstedene utfører alle former for verkstedtjenester, fra EU-kontroll til store reparasjoner på alle merker. Verkstedene vil også kunne tilby utstrakt salg av slitedeler, slitestål og anleggsutstyr som pigghammere mv. Bulder Verksted vil derfor kunne bli en totalleverandør av verksteds- og servicetjenester til anleggsbransjen.

Bulder Verksted er nå i en posisjon der man kan velge ut de rette samarbeidspartnerne for å skape videre vekst og trygge arbeidsplasser. Kjeden har også den senere tid inngått flere større kundeavtaler, som vil gi forutsigbar og stabil omsetning i tiden som kommer.

Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personvernpreferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi tilbyr.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.