JOMA 6000

Mange fordeler med Joma 6000® snøplogskjær!

Joma 6000® er et revolusjonerende produkt for snøbrøyting under de fleste forhold og hastigheter. Skjæret har en unik design og består av Wolframkarbid-innsatser loddet inn i spesialstålsegmenter som deretter er pakket inn i gummi.

Joma 6000® har de siste årene blitt brukt under tøffe forhold i Skandinavia og Nord-Amerika. Joma 6000® vil passe for de fleste for- og sidemonterte ploger. Bladet har en tykkelse på 19 mm og en bredde på 150 mm. Tykkelsen og fleksibiliteten, sammen med kjernen i Wolframkarbid, gir god inntrengning/skjæreevne, ren vei og lang levetid.

Produktoversikt – Joma 6000

[movedo_products grid_image_mode=»medium_large» columns_large_screen=»4″ product_title_heading=»leader-text» categories=»18″][/movedo_products]
Personvern innstillinger

Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra bestemte tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre dine personvernpreferanser. Det er verdt å merke seg at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi tilbyr.

Les mer

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjeparts tjenester. Definer dine personvernpreferanser og / eller godta vår bruk av informasjonskapsler.